Wednesday, August 22, 2012

Advance Techniques 360 Nourishment Moroccan Argan Oil Shampoo § Advance Techniques 360 Nourishment Moroccan Argan Oil Leave in Treatment

   Влизам за един бърз пост (утре сутрин съм на работа отрано),за да ви представя два нови продукта на  Avon - Advance Techniques 360 Nourishment Moroccan Argan Oil Shampoo и Advance Techniques 360 Nourishment Moroccan Argan Oil Leave in Treatment.Продуктите изглеждат така:

    Използвах ги на морето всеки ден,съжалявам,че не взех и балсама за коса,за да допълня комплекта и да ги ползвам и трите заедно,но след няколко дни ще поправя грешката.
    В началото подходих със скептицизъм,като към всичко ново и Ейвънско,независимо,че съм представител на тази фирма (аз съм от представителите от които тя не печели:).Понеже много пъти съм се разочаровала,реших да бъда предпазлива,затова поръчах само терапията и шампоана.Искрено мога да кажа.,че съжалявам,че не си поръчах още една терапия (на въвеждаща цена беше супер изгодна) и балсама към шампоана.Както казах сега ще се коригирам:)
    Терапията,която аз втривам в цялата коса без корените и наблягам особено на краищата,спаси косата ми от морската вода и слънцето.За седем дни опуках половината флаконче,но не съжалявам,косата ми вече е много дълга и морето и слънцето са кошмар за нея.Косата ми си остана такава каквато беше преди морето,за първа година няма промяна и не е суха и изтощена.Мирише много приятно и попива напълно в косъма,не оставя мазно по ръцете или косата след нанасяне.Аз си я нансях както си е по предписание,на измита и влажна коса и да си призная наистина доста щедричко сипвах,но поне имаше приказен ефект.
    Шампоанчето и него си го бива,има същия аромат и е с перлен цвят,подходящ е за дълга коса.Пени се достатъчно,за да измие дори силно замърсена коса или цял ден кисната в морето примерно,само с едно нанасяне( мия косата си по веднъж със шампоан).Подчертвам с едно нанасяне,защото много хора слагат по два пъти шампоан,но това никак не е добра идея,особено за дългата коса.Когато я мием по два пъти,всъщност я ПРЕмиваме и тя не успява да се омазни естествено сама,затова става като паяжина-суха и начупена.Аз лично мия косата си на всеки три дни и слагам шампоан веднъж,а след него и маска за 5 минути,през по голямата част от живота ми съм имала дълга и много дълга коса:)
    Надявам се да съм била полезна и ,ако някой се е колебаел дали да си купи тези два продукта ,дано съм помогнала в избора.Скоро ще пробвам и балсама и ще допълня поста...До тогава ще си говорим за други неща:)Лека нощ и целувки от мен...

10 comments:

  1. Определено ми накланяш везните в тази посока :)) Колебаех се, но ще трябва да видя как са цените в следващия каталог (в този вече съм заформила гигантска поръчка и не ми се набутват още пари)..

    Впрочем, може би е добра идея да махнеш кода за публикуване на коментар - повечето момичета в сдружението вече го направиха.. Вече два пъти го сбърках, доста е досадно, а едва ли има реално от какво да се пазиш с него :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Честно,идея си нямам от къде се маха този код,но ще го намеря в името на всеобщото благо,обещавам:)А иначе се радвам,че съм повлияла поне малко на избора ти,значи звуча убедително.Моята поръчка този месец е скромна,защото видях каталога и мини каталога на Ейвън за следващия месец и се втрещих,има сума неща за поръчване и все хубави:)Мерси за съвета и до скорото...

      Delete
  2. Олиото дали е подходящо за боядисани коси? Косата ми е много суха в краищата след терора който й нанесох и купувам всякакви неща с надеждата да видя все по-добър и по-добър ефект...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да ти призная нямам си и идея,аз от много години не се боядисвам,а се къносвам с черна къна и тя самата доста подхранва косата.Независимо от това ползвам различни маски и масла,защото косата ми е много дълга вече и трудно се подхранва сама.Пробвай,нищо не губиш,само по-добре може да стане:)

      Delete
  3. Не знам ,но аз имам пълната серия на този продукт и съм адски доволна!Косата ми освен ,че е много дълга ,но е и мека ,жива и с блясък!!! ;)

    ReplyDelete
  4. Ползвала съм предишния вариант на терапията и тогава спаси краищата на косата ми.

    ReplyDelete
  5. Готин блог,а и е хубаво да видиш блогър-сънародник:)
    Ако искаш разгледай моя блог и участвай във вълнуващата ми игра с подаръци тук:
    http://mykaleidoscopeeyes.blogspot.com/2013/02/my-secret-giveawayshhh.html
    Също ако блогът ми ти допадне и решиш да го следиш,аз ще се реванширам:)
    Успехи:)
    Веси

    ReplyDelete
  6. There's definately a lot to learn about this topic. I love all of the points you've made.


    my web-site ... official blog

    ReplyDelete
  7. Polzvam i dvete mnogo sum dovolna :)
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ReplyDelete