Tuesday, June 11, 2013

Бочко,бебешки влажни кърпички с ектракт от лайка !

   Дообър вечер,мили дами :) Тази вечер искам да ви покажа един продукт,който нося навсякъде със себе си и е неизменна част от моето ежедневие вече повече от четири месеца -Бочко,бебешки влажни кърпички с ектракт от лайка



    Прекрасни кърпички,достатъчно големи,винаги влажни,независимо от Макси пакетите,които купувам,аромата им е невероятен.Единственото,което не е много добро и което ме притеснява е,че нямат пластмасово капаче отгоре,а са само с лепенка,и понеже пакетите са големи,след време престава да държи и трябва да слагам нещо върху тях,за да се затворят,но може би е въпрос на време да бъде променено от фирмата.Имат ги и във вариант с натурално масло от Смрадлика,те също са чудесни,в началото използвах тях,докато не открих тези с лайка,сега ги редувам,но определено имам пристрастия към лайката,обожавам аромата й.
   Освен,че ги ползваме с мъжа ми,ги ползвам и за котарака ни,отвреме-навреме  го обтривам с тях,хем е чистичък,хем мирише на хубаво,а доколкото разбрах,понеже са бебешки са подходящи и за него :)
   Хубава вечер от мен и до скорото...

6 comments:

  1. И аз ги ползвам постоянно,страхотни са :)

    ReplyDelete
  2. Strahotni sa!Polzvam sushtite za premahvane na grim,zashtoto imam chuvstvitelni ochi i mi vurshat chudesna rabota :)

    ReplyDelete
  3. Аз ползвам тези със смрадликата.Като цяло Бочко имат много хубави продукти :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Още не съм ползвала други продукти на тази фирма,но определено ще пробвам,защото се убедих,че са хубави,пък и си е нашичко,българско... :)

      Delete
  4. Тъкмо изхабих един такъв пакет,и на мен ми харесват,но ми се искаше да имат едно капаче отгоре,а не просто лепенка.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Права си,аз също съм го отбелязала в публикацията,мисля,че не слагат капаче,защото допълнително оскъпява продукта.Аз обаче бих дала някоя стотинка отгоре и пак бих избрала този продукт,просто съм фенка на хубавите български продукти.Благодаря ти за мнението и подкрепата и до скоро...

      Delete