Wednesday, June 6, 2012

Paolo Botticelli

    Здравейте,приятели!Днес реших да ви споделя моите впечетления от една марка обувки,от коята предполагам,че са пазарували и повечето от вас:)Аз лично съм много доволна от летните обувчици,чехли и сандали,които съм си взимала от тази марка,за съжаление обаче ,никога не съм си взимала нищо зимно.Моя колежка от университета си беше взела много сладки велурени ботички от Paolo Botticelli,но те се разпаднаха на третия ден от влагата и снега и тя се разстрои.Моя опит с тази марка,както казах,е само от летни моделчета,ето и две от тях,които и до момента нося:


      Имам и още едни бежови сандали,но не намерих тяхна снимка в нета,а моя телефон хич го няма в снимките,скоро ще си взема фотоапарат и тогава ще мога да съм по-достоверна надявам се:)Хвърлила съм мерак на още едни обувчици от тая марка,очаквам скоро да спра да се боря със себе си и да си ги купя (а след тях и нов шкаф за обувки,защото стария отесня).ето ги:
  Ако и вие имате опит с тази марка,няма значение дали добър или лош,моля споделете я,ще се радвам:)

5 comments:

  1. Ами аз пък съм си взимала само зимни обувки от там и не съм много доволна. Имах ботуши, които издържаха все пак една година, а на втората се разпаднаха, и едни боти, чийто ток леко се изкриви и не беше хич стабилен. На една приятелка и подарихме от там боти и тя каза, че напрекъснато и се клатели токовете. Но май, като че ли силата им наистина е в летните модели, защото една др моя позната е доволна от летните си сандали нa ток там. Все пак те имат и много разнообразни модели на ниски цени и това е голям плюс.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз не съм пробвала зимни,както казах в поста си,но съм разглеждала сайта им в интернет,имат и привлекателни модели.Ама няма и да пробвам,след това ,което съм чувала за тях.Миналата година се оръсих 90 кинта за ботуши от Deichmann,друга уж известна марка напоследък и точно на Нова година в снега се оказа,че текат и се разболях и ми се скапа целия празник,така че,тая година отивам да търся естествена кожа,за много пари и с гаранция за качество:)

      Delete
  2. Аз също съм си купувала от тях ,но съм най-доволна от сандалите и чехлите за разлика от зимните им обувки !:)

    ReplyDelete
  3. Май всички сме така...Извод-не на зимните Paolo Botticelli:)

    ReplyDelete
  4. Аз имам страхотни зимни ботушки с висок ток на Paolo Botticelli, и си ги носих две зими :) Нямам никаква забележка към тях, да ви призная честно :) Страхотна подметка и дори не пуснаха грам вода :) Да не говорим, че и кракaта ми не са мръзнали ;) Не са толкова зле :))))

    ReplyDelete